Σχετικά με Εμάς

Γέννημα θρέμμα χιώτικη σ’ ένα νησί που από τ’ αρχαία κιόλας χρόνια ήταν γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα των φρούτων που παράγονταν εκεί και ιδιαίτερα για το άρωμα και την ποικιλία των εποχιακών φρούτων του η επιχείρηση ΣΑΡΑΝΤΗΣ ιδρύθηκε το 1928.

Από τις αρχές του 2000, η εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΗΣ μετεγκαταστάθηκε στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο, στην περιοχή Βασιλεώνοικο Χίου, το οποίο λειτουργεί υπό τις πλέον αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές, ενώ ανταποκρίνεται πλήρως στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της τόσο για την Ελληνική αγορά όσο και για τις διευρυνόμενες Διεθνείς αγορές. Τα προϊόντα της εταιρίας και ειδικότερα τα γλυκά κουταλιού, λουκούμια και βανίλιες εξάγονται σε Η.Π.Α., Αυστραλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Βραζιλία, Τουρκία, Καναδά κ.α.

Σήμερα, η παραγωγική διαδικασία είναι πλήρως εκσυγχρονισμένη, αλλά βασιζόμενη στις αρχές του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής γλυκών εξασφαλίζει την διατήρηση της πατροπαράδοτης γεύσης των Χιώτικων γλυκών του κουταλιού με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογικής εξέλιξης, όπως η ταχύτητα παραγωγής, η σταθερή και ελεγχόμενη ποιότητα προϊόντος κ.τ.λ. Το γεγονός αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο ατού της εταιρείας που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευασμένων Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιού και Μαστιχοβανίλιας στην Ελλάδα έχοντας ταυτόχρονα δυναμική παρουσία στο εξωτερικό με τα ζαχαρώδη παραδοσιακά προϊόντα.

Η πλήρης γκάμα των προϊόντων ΣΑΡΑΝΤΗΣ, αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση στην αγορά των παραδοσιακών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί εγγύηση ποιότητας για τους καταναλωτές.

Η ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε. έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Πιστοποιημένα Συστήματα Διαχείρισης για τη Ποιότητα, Ασφάλεια και Υγιεινή των προϊόντων που παράγει σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001-2008 EN ISO 22000-2005 & INTERNATIONAL FOOD STANDARD ( Issue 5).

Καλάθι αγορών
Scroll to Top